Skip to content Skip to footer

OVER OSTEOMCN

Leer ons kennen

OSTEOMCN

Onze toewijding aan uw gezondheid en welzijn staan voorop. Onze ervaren en deskundige osteopaten begrijpen dat elk lichaam anders is.

Wat maakt Osteomcn uniek?

Uw gezondheid heeft
onze hoogste prioriteit

OsteoMCN staat klaar om u te helpen uw gezondheidsdoelen te bereiken en u te ondersteunen op uw reis naar welzijn. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en ontdek hoe osteopathie uw leven positief kan veranderen. Bij OsteoMCN kunt u verwachten:

Gezondheid en
welzijn voorop
Verlichten van
pijnklachten
Verbeterde
mobiliteit
Algeheel
welzijn
Een holistische
benadering
Gezondheid en
welzijn voorop
Verlichten van
pijnklachten
Verbeterde
mobiliteit
Algeheel
welzijn
Een holistische
benadering
Over uw osteopaat

Ik sta klaar voor uw gezondheid en welzijn

Al van jongs af aan heb ik een fascinatie voor het menselijk lichaam en zijn zelfherstellend vermogen. Na mijn Havo-opleiding in 2011, studeerde ik fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam. Enkele jaren later begon ik aan de Master Studie Osteopathie aan de International Academy of Osteopathy om mijn begrip van het lichaam te verdiepen. Hier heb ik uitgebreide kennis van lichaamssystemen vergaard en praktische vaardigheden verworven voor behandeling.

Wat me het meest aanspreekt in osteopathie is het holistische perspectief. In plaats van symptomen te bestrijden, focussen we op het begrijpen van oorzaken van ongemak en disfunctie in uw lichaam. We beschouwen het lichaam als een geheel waarin alles met elkaar is verbonden. Het is onze taak om het natuurlijke zelfgenezende vermogen van uw lichaam te ondersteunen en te stimuleren.

Persoonlijke aandacht

"Fascinatie voor zelfherstel leidde me naar osteopathie, waar holisme en oorzaakgerichte zorg me aanspreken"

Simon Friederich

Osteopaat

simon friederich

Passie voor osteopathie,
gezondheid en sport

Ik ben toegewijd aan voortdurende educatie en training om mijn vaardigheden en kennis te verbeteren, zodat ik de best mogelijke zorg kan bieden. U kunt erop vertrouwen dat ik uw gezondheid en welzijn serieus neem en altijd mijn uiterste best zal doen om u te helpen zich beter te voelen.

Buiten mijn praktijk leid ik een avontuurlijk en sportief leven. Ik ben een fervent paraglider, kitesurfer, hardloper, klimmer en wielrenner. Deze passie voor sport heeft me geleerd om de kracht van het lichaam volledig te waarderen en heeft mijn begrip van blessures en het belang van herstel verdiept. Ik geloof sterk in de balans tussen een gezonde en actieve levensstijl en osteopathische zorg. Mijn eigen ervaringen in de sportwereld hebben me geleerd hoe belangrijk het is om het lichaam goed te onderhouden, en ik ben vastbesloten om u te helpen hetzelfde te bereiken.

Ik kijk ernaar uit om met u samen te werken en u te begeleiden op uw reis naar een betere gezondheid en welzijn. Samen zullen we uw lichaam in balans brengen en u helpen om optimaal te functioneren.

Plan vandaag nog
een afspraak in